GOD JUL och GOTT NYTT ÅR !!!

 

Vi från hela team Calle Ahlin Racing vill önska alla sponsorer som gör det möjligt för mig att få göra det jag älskar, och alla er som följer mig via Facebook, tävlingsbloggen, på plats på tävlingarna och på olika sätt peppar och hejjar fram mig under säsongen en riktigt

GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR !!!

Säsongen 2018 ser ut att bli ännu bättre med nya spännande banor för mig, Anderstorp och Falkenberg , även Scandinavian Open mellan Danmark o Sverige där en tävling går i Sverige ihop med en Legends Cup tävling och en tävling går i Padborg Park i Danmark.

Mike Luff och Johan Heggblad i Legend Racing Sweden förbättrar Legends Cup för varje år och det är både roligt och utvecklande för förare och team, stort TACK till er och stort TACK till Tony Jacobsson, Lena mfl i min nya klubb Karlskoga MF som på olika sätt hjälper oss under säsongen när vi har frågor om något.

Stort TACK till pappa Magnus Ahlin och mekaniker Fredrik Landén för säsongen 2017 ni har varit grymma som fått jobba under stort tidspress med bilen men med lyckat resultat.

Tack till Micke Nyman som tog med mig i sitt team under 2017 och som vi tillbringat mycket tid tillsammans med, och alla andra i teamet, mekaniker och förare.

Nu laddar vi för ett grymt 2018 🙂

// Calle med team