World Finals 2017 i Legend Car -16-17 sept i Finland !

Nu närmar det sig årets stora händelse för  Calle och teamet.

Varje år körs en Världsfinal i Legend Car där deltagare från många länder är med, tidigare år har dessa World Finals körts i USA och vi har varit sugna på att åka dit och delta, men totalkostnaden har fått oss att avstå.

I år körs World Finals på Bottnia Ring i Finland och då vill vi låta Calle få delta i den, det är en upplevelse och erfarenhet att få köra tillsammans med förare från Finland, Sverige, USA, Lettland, Ryssland, Italien, Sydafrika och Spanien, Calle kommer att köra i en klass som heter Semi-Pro enligt uppgift ska den vara för Juniorer samt Rookies.

Vi vet att Calle kommer att möta bla. Teddy Hodgon från USA och om jag googlat rätt så är han 16 år, lika gammal som Calle och han leder idag klassen Semi-Pro i Legends Cup i USA, det blir roligt för Calle att äntligen få möta någon som är i samma ålder som honom.

Med till Finland från Nyman Racing teamet är även Micke Nyman som deltar i klassen PRO och Fredrik Egeland som deltar i klassen Master, så vi har 3 förare från teamet som kommer att delta i 3 olika klasser det kommer att bli en riktigt rolig tävling att följa på plats.

  

 

Ytterligare några svenskar kommer att delta, den tidigare tvåfaldiga World Finals mästaren Emil Persson i PRO,  Erik Jonsson i PRO, Dennis Gustavsson i Master, Mats Wängdahl i Master, och Christer Nilsson i Golden Masters.

Vi återkommer med en rapport när vi kommer hem igen, under tävlingen kommer ni att kunna följa Calle via kortare rapporter på hans FB sida : https://www.facebook.com/calleahlinracing/

    

 

Det är Calles sponsorer som har gjort det möjligt för Calle att få delta i World Finals genom att de stöttat honom hela säsong 2017 och de ska ha ett otroligt STOR TACK !!!! Följande företag har hjälpt Calle säsongen 2017 :

      

OCH SOM NI SER FINNS DET PLATS FÖR FLER SPONSORER 🙂 VI KÖPER BARA EN ÄNNU STÖRRE REKLAMAKYLT !!

 

// Anne