Tävlingskalender 2017

Här på hemsidan har ni en flik högst upp till höger – ” Tävlingskalendern 2017 ” – där hittar ni alla tävlingar som Calle Ahlin kommer att delta i, vi satsar fullt ut på Legends Cup och räknar med att köra alla tävlingar där, Calle kommer även att delta i VM i Finland är planen, om vi får ihop sponsring så vi får ihop det i slutet på säsongen.

Det finns även en ny serie i år STEC där kommer Calle att delta i några tävlingar som passar in i hans tävlingsschema.

Det finns ytterligare tävlingar utomlands bl.a i Riga som vi kan köra och där några svenska förare brukar delta, finns det ekonomi för det så kanske Calle deltar även i någon sådan, vi återkommer i såfall med information om det här på hemsidan men även på Calle Ahlin Racing  på Facebook.  https://www.facebook.com/calleahlinracing/

Under tävlingskalendern finns även länk sidorna där man kan läsa mer om både Legends Cup och STEC serierna för er som vill följa resultaten eller läsa mer.